BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
22 Noiembrie 2024 19:14:12
Navigare
Latest News
..:: Magarie marc...
..:: Retete Culinare::.. Ciorba cu perisoare
Ştiri Google, la un pas...
Un roman a fost a...
Utilizatori conectaţi
· Vizitatori conectaţi: 2

· Membri conectaţi: 0

· Membri înregistraţi: 1
· Cel mai nou membru: ghinghiuta
Cele mai noi articole
  • Actorul Iurie Darie a murit

    duminicã 11. noiembrie 2012

    Actorul Iurie Darie a murit in aceasta seara, la varsta de 83 de ani, dupa sase luni de suferinta. Actorul a fost operat pe creier in luna mai a acestui an si de atunci s-a chinuit sa traiasca. Anca Pandrea a stat mereu langa el si a sperat pana in ultima clipa ca iubitul ei isi va reveni.

  • Cel mai mare sarpe

    duminicã 11. noiembrie 2012

    Fotografie pretinzând pentru a vedea un șarpe 16,7m gãsit într-o pãdure în Malaezia a devenit o senzație pe internet. Cel mai mare șarpe în firul BOA. Sarpele a fost unul dintre cele douã boa enorme gãsite de muncitori forestier de compensare pentru un drum nou. Muncitorii se pare ca au trezit serpii din dormit în timpul încercãrilor de a demola o movilã uriașã ...


Random Article
Cel mai mare sarpe
Fotografie pretinzând pentru a vedea un șarpe 16,7m gãsit într-o pãdure în Malaezia a devenit o senzație pe internet. Cel mai mare șarpe în firul BOA. Sarpele a fost unul dintre cele douã boa enorme gãsite de muncitori forestier de compensare pentru un drum nou. Muncitorii se pare ca au trezit serpii din dormit în timpul încercãrilor de a demola o movilã uriașã de pãmânt
Article Category: ..:: Articole ::..

آی پی و مشخصات سیستم شما
آی
Ciorba cu perisoare
..:: Retete Culinare::..Ciorba cu Perisoare
Ingrediente:

400 g carne tocata de vita
o lingurita orez cu bobul mic si rotund
sare
piper negru macinat
un ou
o legatura leustean
o legatura patrunjel
2 cepe
2 morcovi
un dovlecel
2 ardei capia
o telina mica radacina
500 ml bors
un litru suc de rosii
frunze de telina
Mod de preparare:

Se curata ceapa, ardeii, morcovii, dovleceii si telina, se spala si se pun sa fiarba in apa cu sare. Se lasa sa fiarba acoperite cu un capac, ca sa nu scada cantitatea de apa.
Se pregatesc, intre timp, perisoarele. In carnea tocata se adauga verdeata tocata marunt, oul, orezul si condimentele. Se framanta bine si se formeaza perisoarele.
Se scot legumele, se scurg de zeama si se fierb perisoarele.
Se paseaza ardeii si telina. Dovlecelul si morcovii se taie cubulete. Ceapa se arunca. Se da si borsul in clocot.
Dupa ce au fiert perisoarele, se adauga sucul de rosii, ardeii si telina pasate, morcovii, dovlecelul, borsul, sare si piper, se mai lasa sa dea in 2-3 clocote si se serveste cu frunze de telina.
Ads
Comentarii
Nu există comentarii postate.
Postează un comentariu
Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
News
Conectare
Utilizator

Parolă



Încă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
21,129 vizite unice