Actorul Iurie Darie a murit in aceasta seara, la varsta de 83 de ani, dupa sase luni de suferinta. Actorul a fost operat pe creier in luna mai a acestui an si de atunci s-a chinuit sa traiasca. Anca Pandrea a stat mereu langa el si a sperat pana in ultima clipa ca iubitul ei isi va reveni.
Fotografie pretinzând pentru a vedea un șarpe 16,7m gãsit într-o pãdure în Malaezia a devenit o senzație pe internet. Cel mai mare șarpe în firul BOA. Sarpele a fost unul dintre cele douã boa enorme gãsite de muncitori forestier de compensare pentru un drum nou. Muncitorii se pare ca au trezit serpii din dormit în timpul încercãrilor de a demola o movilã uriașã ...
Cel mai mare sarpe
Fotografie pretinzând pentru a vedea un șarpe 16,7m gãsit într-o pãdure în Malaezia a devenit o senzație pe internet. Cel mai mare șarpe în firul BOA. Sarpele a fost unul dintre cele douã boa enorme gãsite de muncitori forestier de compensare pentru un drum nou. Muncitorii se pare ca au trezit serpii din dormit în timpul încercãrilor de a demola o movilã uriașã de pãmânt Article Category:..:: Articole ::..

آی پی و مشخصات سیستم شما
Ciorba cu perisoare
Ciorba cu Perisoare Ingrediente:
400 g carne tocata de vita
o lingurita orez cu bobul mic si rotund
sare
piper negru macinat
un ou
o legatura leustean
o legatura patrunjel
2 cepe
2 morcovi
un dovlecel
2 ardei capia
o telina mica radacina
500 ml bors
un litru suc de rosii
frunze de telina Mod de preparare:
Se curata ceapa, ardeii, morcovii, dovleceii si telina, se spala si se pun sa fiarba in apa cu sare. Se lasa sa fiarba acoperite cu un capac, ca sa nu scada cantitatea de apa.
Se pregatesc, intre timp, perisoarele. In carnea tocata se adauga verdeata tocata marunt, oul, orezul si condimentele. Se framanta bine si se formeaza perisoarele.
Se scot legumele, se scurg de zeama si se fierb perisoarele.
Se paseaza ardeii si telina. Dovlecelul si morcovii se taie cubulete. Ceapa se arunca. Se da si borsul in clocot.
Dupa ce au fiert perisoarele, se adauga sucul de rosii, ardeii si telina pasate, morcovii, dovlecelul, borsul, sare si piper, se mai lasa sa dea in 2-3 clocote si se serveste cu frunze de telina.