BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink
19 Mai 2024 16:11:21
Navigare
Latest News
..:: Magarie marc...
..:: Retete Culinare::.. Ciorba cu perisoare
Ştiri Google, la un pas...
Un roman a fost a...
Utilizatori conectaţi
· Vizitatori conectaţi: 1

· Membri conectaţi: 0

· Membri înregistraţi: 1
· Cel mai nou membru: ghinghiuta
Cele mai noi articole
  • Actorul Iurie Darie a murit

    duminicã 11. noiembrie 2012

    Actorul Iurie Darie a murit in aceasta seara, la varsta de 83 de ani, dupa sase luni de suferinta. Actorul a fost operat pe creier in luna mai a acestui an si de atunci s-a chinuit sa traiasca. Anca Pandrea a stat mereu langa el si a sperat pana in ultima clipa ca iubitul ei isi va reveni.

  • Cel mai mare sarpe

    duminicã 11. noiembrie 2012

    Fotografie pretinzând pentru a vedea un șarpe 16,7m gãsit într-o pãdure în Malaezia a devenit o senzație pe internet. Cel mai mare șarpe în firul BOA. Sarpele a fost unul dintre cele douã boa enorme gãsite de muncitori forestier de compensare pentru un drum nou. Muncitorii se pare ca au trezit serpii din dormit în timpul încercãrilor de a demola o movilã uriașã ...


Random Article
Cel mai mare sarpe
Fotografie pretinzând pentru a vedea un șarpe 16,7m gãsit într-o pãdure în Malaezia a devenit o senzație pe internet. Cel mai mare șarpe în firul BOA. Sarpele a fost unul dintre cele douã boa enorme gãsite de muncitori forestier de compensare pentru un drum nou. Muncitorii se pare ca au trezit serpii din dormit în timpul încercãrilor de a demola o movilã uriașã de pãmânt
Article Category: ..:: Articole ::..

آی پی و مشخصات سیستم شما
آی
Ierarhie articole
Index articole » ..:: Articole ::.. » Actorul Iurie Darie a murit
Ads
Actorul Iurie Darie a murit
Actorul Iurie Darie a murit in aceasta seara, la varsta de 83 de ani, dupa sase luni de suferinta. Actorul a fost operat pe creier in luna mai a acestui an si de atunci s-a chinuit sa traiasca. Anca Pandrea a stat mereu langa el si a sperat pana in ultima clipa ca iubitul ei isi va reveni.

Maestrul lua zilnic peste 26 de pastile si s-a luptat din rasputeri pentru a ramane printre noi, dar din nefericire inima lui a cedat in aceasta seara.
Iurie Darie s-a nascut pe 14 martie 1929, in comuna Vadul Rascov. A fost pasionat de mic de arte si a reusit sa termine Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica in 1952. Aici i-a avut ca mentori pe doi mari actori, Mihai Popescu sau Marietta Sadova.

A debutat in 1953 in filmul lui Dinu Negreanu, "Nepotigornistului" si a jucat alaturi de alte doua mari nume ale cinamtografiei romanesti, Marga Barbu si Liviu Ciulei. A continuat in cinematografie si a realizat filme memorabile precum "Brigada Diverse", "S-a furat o bomba", "Ringul" sau "Oglinda". A jucat in zeci de filme si piese de teatru si a fost unul dintre cei mai apreciati actori ai Romaniei.

Acum a ajuns in ceruri, acolo unde se alatura altor nume mari ale teatrului romanesc ca: Gheorghe Dinica, Dem Radulescu, Nicu Constantin, Jean Constantin sau Emil Hossu. Dumnezeul sa il odihneasca!
Ads
Comentarii
Nu există comentarii postate.
Postează un comentariu
Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.
News
Conectare
Utilizator

Parolă



Încă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
20,074 vizite unice